خلاصه سخنرانی استاد موسوی مطلق در مراسم بازخوانی اندیشه و سیره شخصیتی استاد سید علی اکبر پرورش 

استاد سید علی اکبر پرورش 
کد خبر: 17845

خلاصه سخنرانی استاد موسوی مطلق در مراسم بازخوانی اندیشه و سیره شخصیتی استاد سید علی اکبر پرورش 
بمناسبت سالکرد سالک مجاهد استاد پرورش 
1403/10/4 اصفهان تخت فولاد 
بسم الله الرحمن الرحیم
برخی از مهمترین ویژگی های سالک مجاهد استاد سید علی اکبر پرورش عبارتند از :
۱.به تعبیر رهبر معظم انقلاب ایشان یار صدیق انقلاب بودند ؛ یار صدیق انقلاب یعنی عمیقا معتقدبه ولایت فقیه بود ،بعضی ها ولی فقیه را قبول دارند ولی ولایت فقیه را نه ! چنانچه برخی از نزدیکان حضرت امام که منحرف شدند علتش این بود که ولی فقیه که امام بود را قبول داشتند نه جایگاه ولایت فقیه والا باید بعد ازامام نیز تسلیم و در خدمت ولایت فقیه می بودند. البته سایر ویژگی هایی که در پیام حضرت آقا امده بسیار قابل تامل است 
۲.همنشینی با اولیاخدا ؛ مرحوم پرورش در طول عمر خود همنشین اولیا و بزرگان بود از جمله ؛ ایت الله خادمی؛شهید بهشتی ، علامه طباطبایی؛ شهید مطهری ؛ میرزا اسماعیل دولابی  و بسیاری دیکر از بزرگان ، و‌جالب این است که همه را یک طرف و حضرت امام را طرف دیگر می دانست .
۳.شجاعت در عرصه های مختلف از جمله جدا شدن از انجمن حجتیه ؛ انجمن حجتیه که اساسش جهت مبارزه با بهائیت بود و انصافا هم خوب عمل کردند ولکن بعد از انقلاب دو مشکل پیدا کردند که از جمله علل ناراحتی امام هم همین بود که دستور انحلال دادند؛
یکم ؛ معتقد به اسلام منهای سیاست بودند و معتقد بودند هر پرچمی قبل از ظهور بلند شود محکوم به شکست و طاغوت است.
دوم : با علوم عقلی نظیر فلسفه و عرفان مشکل اساسی داشتند .
جالب این است برای این دو موضوع به روایاتی  مستمسک می شوند که محلی از اعتبار ندارند چه از جهت سند ‌وچه دلالت و سایر مسائل ؛ اسناد این روایاتی آنقدر معتبر نیست که فرضا یک فقیه متبحر بتواند فتوا بدهد.
به هر حال استاد پرورش پس از مشاهده این انحرافات از این انجمن خارج شد و این سخن از اوست : من بعد از امام ‌زمان(عجل الله تعالی فرجه )آقاى خمينى را موحدترين فرد روى زمين مى‌دانم و اين را با مطالعه، شناخت و معرفت مى‌گويم كه موحدترين مرد روى كره‌ى زمين آقاى خمينى است. حال كه اين پيرمرد- منظور شيخ حلبي‌ـ آمده و به ايشان توهين كرده، من ديگر حاضر به همكارى با اين تشكيلات نيستم.»
۴.ایشان به شدت اهل معنویت بود ؛ با دعا و توسل انس فراوان داشت ؛ عشق او به امام زمان ارواحناه فداه خاص بود ؛ حتی بعضی ها معتقدند تشرف محضر نیز داشته است ؛ دارای مکاشفات و حالات خوش معنوی بود؛ همین معنویت گرایی او‌ باعث شد که او مسئولی پاک دست و زاهد باشد و شناخت او به عنوان یک الگو در بین مسئولین و جوانان یک ضرورت است ، مرحوم سید علی اکبر پرورش ثابت کرد که می توان وزیر ‌‌و‌نماینده مجلس و مورد اعتماد رهبری بود ولی اهل سوء استفاده نیز نبود.

 

 

افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.